JOAKIN VERKKOKAUPAN TOIMITUSEHDOT

JOAK myy tuotteita yksityishenkilöille ja yrityksille Suomessa. Nämä toimitusehdot soveltuvat JOAKin verkkokaupan käyttöön ja sen kautta tehtyihin tilauksiin. Verkkokauppaa käyttämällä hyväksyt nämä toimitusehdot ja tietosuojaselosteen.

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 24.11.2018 alkaen. Voimme  yksipuolisesti muuttaa verkkokaupan valikoimaa, hintoja tai toimitusehtoja. Tutustuthan voimassa oleviin toimitusehtoihimme ennen tilausta. Mikäli teemme toimitusehtoihin tai tietosuojaselosteeseen merkittäviä muutoksia, pyrimme ilmoittamaan niistä asiakkaillemme. 

TILAAMINEN

Tilatessasi verkkokaupastamme sinun edellytetään sitoutuneen voimassa oleviin toimitusehtoihin. Tilauksen tekeminen edellyttää, että annat itsestäsi totuudenmukaiset tiedot. Sinun on oltava vähintään 18-vuotias tilataksesi verkkokaupastamme. 

Tilaamalla verkkokaupastamme hyväksyt, että tietojasi voidaan tallentaa asiakasrekisteriimme. Tarkemmat tiedot henkilötietojen keräämisestä ja käsittelystä voit lukea tietosuojaselosteesta.

Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jossa vahvistetaan tuotteen saatavuus, toimitusaika ja käytetty maksutapa. Sitova kauppasopimus syntyy tilausvahvistuksen myötä. 

TOIMITUS

Toimitusajat vaihtelevat tuotekohtaisesti riippuen sen hetkisten tilausten määrästä, tuotteen saatavuudesta ja lähetyksen määränpäästä. Sohvapöytien toimitusaika on noin 2-5 viikkoa. Toimitus on ilmainen Manner-Suomessa. 

PALAUTUSOIKEUS

Kuluttajilla on Suomen kuluttajansuojalain mukaisesti oikeus peruuttaa kauppa ilmoittamalla siitä meille viimeistään 14 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Palautusoikeus ei koske mittatilaustöitä. 

Peruutusilmoitus tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen jussi@joak.fi tai palautettavan tuotteen mukana toimitetulla kirjallisella ilmoituksella. Tuotteet tulee palauttaa alkuperäispakkauksessa ja käyttämättömiä.  

Jos kauppa perutaan, tuotteet tulee palauttaa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä palautusosoitteeseemme. Tilaaja maksaa palautustilanteessa rahdin.

Palautusosoite:
JOAK
Jussi Hartikka
Patteritie 2 A 7
40520 Jyväskylä

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:
- nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
- pankkitilinumerosi
- sekä kopio tilaamasi tuotteen tilausvahvistuksesta

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vuorokauden kuluttua toimituksesta. Rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen hyväksymisen, vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

ONGELMATILANTEET

Tarkistathan tuotteen heti sen saatuasi. Jos tuote ei vastaa tilaustasi tai havaitset tuotteessa virheen, tulee siitä ilmoittaa välittömästi, mutta viimeistään kuukauden sisällä sähköpostitse osoitteeseen jussi@joak.fi.

VASTUUNRAJOITUS

Emme vastaa vaikutusmahdollisuuksiemme ulkopuolella olevista, välillisistä tai epäsuorista vahingoista. 

ERIMIELISYYDET

Pyrimme ensisijaisesti sopimaan tilaukseesi liittyvät mahdolliset erimielisyydet sopimalla. Otathan ensisijassa yhteyttä osoitteeseen jussi@joak.fi tai numeroon 0465474828 sopiaksemme asian.

Kuluttaja voi viedä asian ratkaistavaksi kuluttajariitalautakuntaan, mikäli erimielisyyttä ei saada ratkaistua neuvottelemalla. Ensin kuluttajan tulee kuitenkin olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan.